torsdag 4 augusti 2016

Tiden går fort...

Det är ett tag sedan jag skrev och anledningarna är lite av varje men ja, så är det ibland. Vardagen rullar på och tiden går fort = att det händer en hel del med. 

Semestertime är det iaf. Roger är inne på sin tredje vecka och själv är jag på min andra. Rundorna har blivit allt fler och det gillas. Vi sätter upp staket i trädgården så var tiden läggs är till stor del där. Men vi hinner med lite annat med :) 

Några mjukglassturer har det blivit (bilderna visar vem som är finsmakare av lakritstrollen och äter med finess *haha*)...



Eftersom att vi i år inte ska bege oss iväg får det bli lite dagsutflykter och god mat. "Matresan" började i måndags på Åbergs Trädgård där det blev gofika efter att vi hade tittat runt lite. På gofikan hade vi sällskap av Rogers systerson som vi passade :)




Igår gick matresan vidare då vi åt lunch på Ingelsta Kalkon - Pizzabuffé. Maten var väldigt god men en aning väntetid då jag antar att deras beräkningar sprack totalt. De slet som bara den i köket och  så fort nya bläck med pizza kom ut gick de åt med en gång.

Gårdagen innebar också en del förberedelser inför agilitytävlingen som hålls i helgen på YBK. Hämtning av blädderblocksstativ, inköp av domarpresenter, korgar som förbereddes till tälten, koll så papper, toner, plastfickor m.m. finns på plats samt avlastning av klätterhinder, tunnlar, sandsäckar m.m. som Roger ställde upp och hämtade  eftersom att jag blev lite kass på eftermiddagen. Guld värt att ha en make som ställer upp för en <3 

Idag skulle det egentligen bli en tur till Malmötrakten men ändrade planer innebar att det blev en tur till Fyledalen med pojkarna. Första gången som vi promenerade där. Pojkarna tyckte det var helt underbart. En njöt av att få sträcka ut ordentligt och de andra två nöjt av att spåra upp, vad de anser är delikatesser :) Väl uppe på "toppen" var där en fantastik utsikt. Det kommer helt klart bli fler promenader i denna härliga skog. 







Take Care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar