måndag 24 juli 2017

Ideellt arbete och en ljuvlig kvällspromenad!

Då är snart min första semesterdag till ända. Den har till stor del tillbringats med ideellt arbete då vi var ett tappert gäng på sju som har fixat inför tävlingen som klubben arrangerar inom kort. Tält har kollats så tältdukarna är hela och kompletta med ställning m.m. Därefter fortsatte vi med att måla hinder som är omgjorda för att stämma in på de nya rekommendationerna inför tävling. Till sist blev det gräsklippning. 

 


Väl hemma fixade mannen med staketet som ska dela av vår tomt. Ena halvan ska så småningom bestå av en plan och fin gräsmatta. Den andre delen ska inredas - sakta men säkert till en trädgård med allt vad vi önskar. Men hur det hela slutar får framtiden utvisa ;) 

Jag önskar gärna sen semester. Tycker det är himla skönt att ha något att längta till och inte vara en av de som kommer tillbaka när någon ska "gå på" sina veckor. Det trista med sen semester, framförallt med sommarens väder, är att kvällarna blir snabbt mörka. Det positiva är dock att jag har kunnat njuta av sommarkvällen och på så sätt "förlängt dagen/kvällen" de veckor som jag har jobbat. Valet är vårt eget - hur vi väljer att se på saker och ting - var vi lägger fokuset!

Ikväll var det som sagt mörkt men trots det en ljuvlig kväll att promenera i <3 




Glömde ju att lägga ut... I söndags när vi var på Griffonträff stötte vi på en kopparödla (?) på skogspromenaden. Rätt vacker att titta på :) 



Tills nästa gång...
Må väl!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar