tisdag 19 juli 2016

Kort men naggandes underbar!

ÄNTLIGEN - efter att i veckor endast ha gått smårundor med pojkarna, dels p.g.a. Alfons sjukdomstillstånd men även p.g.a. min hälsporre som har spökat rejält sedan februari, har de korta rundorna här hemmavid varit välbesökta och blivit väldigt tråkiga att gå. Ådi har med alla medel försökt att leda oss på våra vanliga långrundor men tyvärr, ibland är livet tråkigt. Men idag var det äntligen dags att återigen gå i skogen. Inte för att det blev någon direkt långrunda idag heller men tillräckligt lång för att känna att det var lönt att köra ut dit. Behöver jag skriva att pojkarna blev överlyckliga, speciellt Ådi :) 

Balsam för själen - inner peace!



Efter lite om och men i höstas (2015) så blev det beslutat att klubben skulle lägga om gräset på träningsplanen där agilityn "håller till" på klubben. I början av april var det då äntligen dags och det gick över förväntan att rulla ut gräset (förarbetet som krävdes hade klubben hyrt in folk för att göra). Vi började rulla ut gräset på fredagskvällen och på lördag (tidig) eftermiddag var allt klart. Det går fort när vi är många som hjälps åt. I förra veckan var det dags att flytta tillbaka alla agilityhinderna som under våren har stått på den stora appellplanen. Tyvärr kunde jag inte hjälpa till med allt bärande då det skedde i onsdags (Alfons blev opererad). Men eftersom att vi idag gick i skogen runt klubben blev det naturligt att vi kikade till den nya träningsplanen :) 

Längst till vänster kan ni se hur planen såg ut innan allt arbete sattes igång - välbehövligt m. nytt gräs Sidan om (tre småfoto) arbetet är igång
Längst till höger är från dagens titt - stor skillnad - Vacker syn :)


Nu är pojkarna nöjda, först skogsturen  och sen har de fått vars ett av favoritbenen, maten är på G - grillad kyckling m. nypotatis i ugn och snart är det Allsång på Skansen - semesterlivet é allt gött!


Take Care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar