måndag 27 juni 2016

Midsommar

Då var midsommar över för 2016 och det blev en varm sådan. 


Midsommarhelgen i bilder - och lite text :)


Helgen började med fotbollstittande på torsdagskvällen då metropollaget spelade. Första målet satt långt inne men matchen slutade iaf med vinst, 4-0, till "oss". För så är det väl - vinst = "oss", förlust = "dom" :) 



Handla är ett måste och förutom det som stod på handlelistan blev det korv och köttbullar till pojkarna Griffon. Vision är bra att ha så nu ligger där 14 påsar med lagom mängd godis, färdiga att greppa, för träning med grabbarna :D



Efterrätt no 1 under helgen :)



Midsommardagens brunch på resterna från dagen innan.



En som klarade och njöt av värmen mer än oss andra - Nalle-Maja "Sessan" 15 år



Förutom lite meck i trädgården och en massa tvättande av diverse plagg, filtar, lakan o.s.v. hann vi  (jag och grabbarna) plöja igenom säsong 6 så nu är vi redo för den avslutande säsong 7. 





Midsommarhelgen avslutade vi med en tur ner till "Jakten" för en mjukglass. Gott - gotti gott gott hälsar Grabbarn Griffon som fick dela på "sistan" av glassen. När glassen var uppäten blev det en kort tur ner mot vattnet och stranden. Tre överlyckliga lakritstroll <3













Ensam stod Hondan kvar på parkeringen när vi kom tillbaka :) 


Nu väntar en ny jobbvecka - måndagen har redan gått av stapeln. En lugn vecka men ändå innehållsrik. Det blir bl.a. friskvård /massage för Ådi, Bilbo, Roger och mig själv. Alfons ska i vanlig ordning träffa Marie i Malmö för  ytterligare ett rehabtillfälle och sen spelar metropollaget sista matchen innan sommarvilan.

Lite tankar utifrån mina personliga förutsättningar i livet: 
Ibland händer det att vi får oss en tankeställare och blir påminda om hur skört självaste livet är. Det som kallas vardag förändras. Det som en gång var en självklarhet och som vi tog för givet är kanske inte så självskrivet längre. Det enda som då önskas är att få återgå till vardagen som det var "innan" men ack det är inte alltid så lätt och i många fall tyvärr inget vi kan påverka heller. Så fr.o.m. nu har jag lovat mig själv att sluta skjuta upp saker till morgondagen, värdesätta och se lyxen i vardagen för trots allt, det är just i vardagen vi lever stora delar av vårt liv. All annan "lyx" som livet erbjuder är pricken över i:et, köttet i grytan, grädde på moset kalla det vad ni vill. Visst ska även dessa "lyxsaker" avnjutas till fullo men vi glömmer lätt bort vår vardag och ser den som ett måste och längtar till helgen, resan, semestern eller vad det nu må vara. Att njuta av det som vi faktiskt har precis framför näsan och får uppleva dagligen är en konst. Valet är vårt hur vi väljer att se, tackla och njuta av livet!


Tills nästa gång...
LEV  - imorgon kan vardagen och livet se helt annorlunda ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar